Tuesday, March 21, 2006

Vuoden suomalaiseksi on valittu 21.3.2006 tamperelainen Seppo Lehto, joka on joutunut komulehmän rasistuomari Anja Aulomaa uhriksi

Vuoden 2006 suomalainen valintatuomaristo
silvottu tynkä-Suomi

Vuoden suomalaiseksi on valittu 21.3.2006 tamperelainen Seppo Lehto, joka on joutunut komulehmän eli tamperelaisen rasistuomari Anja Aulomaa ja pygmisyyttäjä kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen tapaisten huonolla itsetunnolla ja neekeriperseitä ja tautisia vehkeitä nuolemaan syntyneiden maanpettureiden uhriksi aina hovioikeuksia myöden


------------------

http://vuoden-suomalainen.blogspot.fi/

------------------------------------------------------

10 comments:

Rasistituomari Anja Aulomaa Tampereen said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rasistituomari Anja Aulomaa Tampereen said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rasistituomari Anja Aulomaa Tampereen said...

Vuoden suomalainen äänestyksen tulosta seurataan varmasti laajalti.

Onnittelemme raatianne Seppo Lehdon valitsemisesta vuoden alkuperäkansan edustajaksi 21.3.2006
Tässä kommenti Tampereen käräjäoikeuden rotupetturi ja hyysärilehmä kaikkia oikeusnormeja rikkovalta rasistituomari Anja Aulomaalta
Teille, jotka ette vielä tiedä niin kerrottakoon, että meidän kansakuntaamme häpäisevien ja tuhoavien tavoitteenamme on täydellinen suomalaiseen kansakuntaan kohdistuva kansanmurha ja joukkotuhonta tuottamalla maahamme niin tautisia, kuin taudittomia eri kansallisuuksia ja rotuja, jotta kaltaiseni hyysärilehmät saavat kunnolla erilaisia mulkkuja löysiin lehmävittuihinsa erilaisine liukasteineen.
Suomessa ei ole pitkään aikaan ollut oikeutta suomalaisille, on vain mielivaltaa, jolla pyritään suosimaan vierasperäisiä loisiamme totuudesta välittämättä.
Kerron tässä alkuun että tuomitsin Seppo Lehdon 20.6.2006 neekeri Sylvain Kipre oikeudenkäynnissä neekerinsyntymäpäivän kunniaksi. Tuomio oli etukäteen päätetty, enempää ei kehdattu, ettei kansainvälinen media ja ihmisoikeusjuristit olisi kiinnostuneet.
Lautamiehenä istui korvaani kuiskuttelemassa pitkänlinjan komuvammainen Markku Mattila rotuhygieenikko Tampereen punaisesta yliopistosta, joka on myös Vihreä Liiton jäsen kuten norsunluurannikkolainen Jouko Nurmisen paskakulliseksi neekeriksi nimeämä huijarineekeri Sylvain Kipre.
Syksyllä 19.9.2006 homma hoitui saman kaavan mukaan. Vastakkain oli tunnettu vapaaottelija Waisullah Namdar Sampolan yläasteen häirikkö, kirjastoaulan ja kirjaston alituinen riesa ja häiriön aiheuttaja.
Jouko Nurmisen omien sanojenkin mukaan kyse oli muutsta kuin tapahtuneesta. Normaalisti ei syytekynnys olisi ylittynyt. Mutta koska oli tilaisuus murjoa ja leimata vastoin tosiasioita Seppo Lehtoa niin tottakai tilaisuus hyödynnettiin. Oikeudestahan ei ole ollut kyse vaan siitä miltä asiat saadaan näyttämään.

Jatkamme Tampereen käräjäoikeudessa vastaavalla Hertta Kuusisen disninformaatiolinjalla edelleen.

Olen helvetin tyhmä rotupetturi, neekeri- ja ählämikyrpiin ihastunut horovittuinen tuomari Anja Aulomaa Tampereen käräjäoikeudesta.

Mielenkiintoni kumpuaa totaalisista väärinkäsityksistä: Islam,Christianity,God,Judaism,Politics,Music,Quran - aiheita sivuten.

Anja Aulomaa Tampereen käräjäoikeus neekerikyrpää ja afgaanikoiran sukuelintä jälleen vittuunsa kaivaten.

Aluepalautus, aluepalautukset Kalastajasaarennosta said...

Kiitoksia valinnastanne "Vuoden suomalaiseksi 2006"

Vi ses igen = Näemme jälleen - Kiitoksia valinnastanne vuoden suomalaiseksi

Jag tackar om dessa websidor till mig och den ärä när jag har kommit till valituksi den här årets finländare http://vuoden-suomalainen.blogspot.com/ = Kiitän näistä osakseni tulleista sivuista ja vuoden suomalainen tittelistänne http://www.blogger.com/profile/20779080
( Keskisormea pakkoruotsille, kun ei sitä pakosta huolimatta tämän enempää osaa ; )

Uteliaana kysyisin keitä vuoden suomalaisen eli minut valinneessa raadissa oli?

Seppo Lehto "Vuoden 2006 suomalainen" - Kiitän osakseni tulleesta kunniasta

http://www.kavkaz.fi ; ) Tampereelta Terijoelle Ryssä ulos-terveisin

PS: Ohessa osoitus muslimien islamuskonnon "suvaitsevaisuudesta" = suvaitsemattomuudesta http://qurans.blogspot.com/ .. palaute tervetullutta

Juhani Koivumäki poliisin irvikuva said...

Toisinaan ei ole ajateltu mitään kun on sallittu neekeröinti päästämällä maahamme suomalaisia kusettavia neekereitä ja somaleita sekä muita kaltaisiaa puhtaita huijareita ja kansakuntamme mädättäjiä

Mikko Paatero on enkeli ja pyhimys verrattuna poliisi Juhani Koivumäki, syyttäjät Ulf Reimers, kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen ja käräjätuomari Anja Aulomaa rikolliseen salaliittoon Seppo Lehtoa kohtaan

Juhani Koivumäki Tampereen poliisilaitoksen mätämuna

Tamperelainen kelvoton rikoskomisario Juhani Koivumäki poliisi virkaheitto ja epäkelpo poliisin irvikuva

Todisteiden ja tosiseikkojen salaaja, sekä komu-, neekeri- ja afgaanirikollisten suojelija, sekä kansakuntaamme mädättävien ryssäläisten työkalu, muinaisjäänne stalinistikommunistien hallitseman ja inkeriläisiä heimolaisiamme, AKS:läisiä, lottia jne vainonneen punaisen Valpon ajoilta, jolloin poliisiksi pääsi SKP:n jäsenkirjalla ja innokkaalla miehittäjä-Ryssän nuolulla.

Todennäköistä on ettei rikoskomisario Juhani Koivumäen suullakaan ole suudeltu kuin miehittäjä-Ryssän kätyreiden, neekereiden ja muiden keskuuteemme pesiytyneiden kansakuntamme mätämunien pesemättömiä elimiä.

SYY- JA SEURAUSSUHTEITA EI PIDÄ UNOHTAA NEEKERIEN JA MUIDEN PASKAKIKKELEIDEN VALHEITA KUUNNELLESSA:

http://www.kipre.blogspot.com

Ryssäläisille luteillemme ja neekerinperseennuolijoille tosiasiaa Sylvain Kipre ja Seppo Lehto asiassa = Faktaa neekeröinnistä johon suosittelemme tutustumaan: http://www.turunhovioikeus.blogspot.com

Palstoilla liikkuville komulehmille ja neekerivehkeen lussuttajille silmästä silmään viesti:

Et taida tietää totuudesta yhtään mitään vaan kuvittelet neekerinperseennuolun edistävän elämääsi ... no siitä vaan eiköhän neekeri paskanna kitasi täyteen vielä tänäänkin;)?

Pro Tuuli Ikonen, Seppo Lehto ja muut vierasperäisten mutakuonojen uhrit

Turha on Seppo Lehtoa kytkeä tämän viestin lähettäjäksi. Meitä on muitakin jotka ovat joutuneet kaltaistesi ryssäläisten ja neekeriperseennuolijoiden uhreiksi, jotka emme voi omalla nimellämme esiintyä.

Neekeröinti on pesiytynyt maahamme loisimaan tulleiden mutanaamojen ja ryssäläisten virkaloistemme yhteistyönä:(

Tässä olisi jollekkin kunniakansalaiselle pyhälle lehmälle esim. neekeri Sylvain Kipre nimiselle sosiopaatille marsunäköinen rikollinen poliisi Juhani Koivumäki nussittavaksi:)

Nettisota yltyy ryssäläisten virkaloistemme http://www.blogger.com/profile/20994359 ja suomalaisten välillä?

Tamperelainen neekeri Sylvain Kipren ja afgaanihullun rikosten uhri Seppo Lehto on näköjään muutamalla nettisivustolla torjunut häneen liitetyt kriittiset sivustot oheiseen tyyliin:

Lainattu: "Tosiasioista on turha kiistellä http://www.kavkaz.fi Alueemme on miehitetty ja maksamme miehittäjä-Ryssälle vielä miehitysavustuksia

Sopinee kysyä ovatko Seppo Lehtoa kritsoivat itse lainkaan järjissään jolleivat huomaa ilmiselviä tosiasiaseikkoja kansakuntamme tilasta.

Ryssäläisyys ja aluemiehityksemme on laajentunut ja muuttunut nykyaikana neekeröinniksi ja oman kansakunnan tuhoa tavoittelevien tahojen mädättäväksi piilo- ja suoravaikutukseksi kansandemokratioita muistuttavan näennäisdemokratian keinoin, jolla osittain peittelemään todellisia kansakunnallisia velvoitteitamme menneitä, nykyisiä ja tulevia sukupolvia ajatellen.

PS: Minä en ole vastuussa minua sympatiseeravien sivustojen ylläpidosta. Toki olen kiitollinen kuten suomalaiset vuonna 1941 Saksan tuesta miehittäjä-Ryssää vastaan ;) Kansakunnallinen ajattelija ja toimija Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi/ru på russki toxe;)!

( Lainaus loppu )

Ihmettelemme syvästi erilaisten ryssäläisten komujen, poliisien, syyttäjien ja tuomarien yhteistyötä neekerivalheiden edistämiseksi ja suomalaisuuden tuhoamiseksi:

http://www.blogger.com/profile/16370290 Komujen paska-Herkku Hernesniemi ja rikollinen kommunismin jätepoliisi http://www.rikoskomisario.blogspot.com

ja http://www.halosenpaska.blogspot.com ( Tarja Halonen )

lienevät näitä Seppo Lehdon mainitsemia ryssäläisiä tahoja kuten rasistituomari Anja Aulomaa http://www.aulomaa-anja.blogspot.com

Totaalista sotaa ryssäläisiä kansakuntamme petturirasisteja kuten tuomari Anja Aulomaa tasoisia neekerivalheisiin uskovia http://www.blogger.com/profile/20345570 vastaan?

posted by tavarits of Juhani Koivumäki poliisin irvikuva

Mikko Paatero on enkeli ja pyhimys verrattuna poliisi Juhani Koivumäki, syyttäjät Ulf Reimers, kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen ja käräjätuomari Anja Aulomaa rikolliseen salaliittoon Seppo Lehtoa kohtaan

Poliisi kompastui salailuun Paateron ylinopeusjutussa
25.03.2006 - 09:43

Länsi-Suomen läänin korkeimman poliisiviranomaisen, lääninpoliisijohtaja Mikko Paateron ylinopeusjuttu nostaa esiin kysymyksiä paitsi korkean virkamiehen moraalista, myös hänen asemansa vuoksi liikennerikostilanteessa mahdollisesti saamasta erikoiskohtelusta.

Paatero ajoi viime viikon keskiviikkona valtatie 9:n tietyömaan kohdalla 78 kilometrin tuntinopeudella, vaikka paikalla oli alimmillaan 30 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Ylinopeutta oli siis pahimmillaan lähes 50 kilometriä tunnissa.

Tavalliselta kansalaiselta poliisi olisi napannut ajokortin saman tien kuivumaan, tehnyt rikosilmoituksen epäillystä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, tutkinut tapauksen ja siirtänyt sen syyttäjälle. Viime vaiheessa juttu olisi edennyt käräjäoikeuteen.

Lääninpoliisijohtajaa kohdeltiin kuitenkin silkkihansikkain: hän selvisi pelkällä huomautuksella ja sai jatkaa matkaa saman tien.

Ylinopeustapausten sakotusrajat eivät ole aivan kiveen kirjoitettuja. Poliisilla on oikeus käyttää harkintavaltaa ja miettiä, mikä merkitys olosuhteilla, esimerkiksi kelillä, on tapauksessa.

Silti liikenteenvalvonnassa olleiden poliisien menettely rikkoo räikeästi kansalaisten yhdenvertaisuusperiaatetta. Paatero oli virka-asussa virkamatkalla, joten ratsiaan osallistuneet poliisit erittäin todennäköisesti tunnistivat hänet.

Avainkysymys on, vaikutettiinko tai pyrittiinkö valvontatehtävää hoitaneisiin poliiseihin vaikuttamaan vai syntyikö ratkaisu heidän omasta aloitteestaan. Kumpikaan vaihtoehto ei ole kunniaksi poliisille.

Vielä pahempi virhe poliisilta oli yritys salata koko tapahtuma. Se oli kuolleena syntynyt ajatus.

Jos jäykkään hierarkiaan perustuvassa poliisiorganisaatiossa alaisilla on pienikin mahdollisuus rokottaa esimiestään tämän töppäyksestä, he takuuvarmasti tekevät niin. Tiedon vuotaminen julkisuuteen on tehokkain tapa tähän.

Salailuvyyhti on pitkä: rivipoliisit halusivat salata menettelynsä, Tampereen poliisipäällikkö Aapo Nuotio olisi vaiennut koko tapauksesta, ja myös Paatero itse salasi kärynsä esimieheltään, poliisiylijohtaja Markku Salmiselta.

Satakuntalaisille tuttu Mikko Paatero, Noormarkun entinen nimismies ja kunnanhallituksen puheenjohtaja 1970-luvulta, on virkatoimissaan ajanut avoimuuden periaatetta poliisiorganisaatioon. Siksi salailuyritykset nimenomaan hänen tapauksessaan tuntuvat oudoilta.

Viime kädessä kysymys on korkean virkamiehen omasta moraalista ja poliisin erityisestä nuhteettomuusvaatimuksesta. Kertomalla itse heti tapahtumasta Paatero olisi selvinnyt paljon vähemmällä. Nyt häneltä meni pilalle moni muukin asia kuin golfloma.

Mikko Puumalainen vähemmistövaltuutettu said...

Mielestäni meidän suomalaisten pitää muistaa se että me olemme vähemistö

... ja maahamme tunkeutuvat edustavat enemmistöä, joten Väinö Voionmaan esimerkin mukaan vaatikaamme miehittäjä-Ryssää helvettiin loisimasta alueiltamme

neekerisaari said...

Mikäpä on ollessa neekeri. Neekeri-statuksella saat pyhän lehmän hindulaisen statuksen

Sillä neekeri-statuksellahan saa valehdella niin paljon kuin huvittaa
ja syyttäjät vuoronperään mm. Jouko Nurminen syyllistyvät RL
vastaiseen rikollisen suojeluun. Huomioitavaa on että vastaavissa
tapauksissa muita kansallisuuksia ja etnisen taustan omaavia on
tuomittu perättömästä lausumasta kuulustelusta mm. IS 17.3.2006
s.12-13 Joanna Bogdanoff ( kaunis suomenvenäläinen ) joutui
syytteeseen esitutkinnassa valehtelustaan ja sai sakkoja.

Mutta kun olet neekeri niin saat valehdella niin paljon kuin huvittaa
jopa esitutkinnassa ja oikeudessa .... kaikki menee läpi ilman
todisteluja. Mikä törkeintä jopa vastoin muita todisteita mm.
esitutkintapöytäkirjan todistajia. Joten voidaan todeta Mikko
Alatalon laulun sanoin: "Kyllä sitä ollaan niin neekeriä, neekeriä"
.. Muistattehan vielä tämän hilpeän neekerirallatuksen?

Onneksi on jäljellä vielä itsenäinen syyteoikeus ja sitä
käytämme. Rohkaisun sanaa muillekin vastaavasta RL:n vastaisesta
viranomaisten virkarikoksista kärsiville: Käyttäkäämme
itsenäistä syyteoikeutta, kun syyttäjät ja tuomarit syyllistyvät
rikollisen neekerin tm:n rikolliseen suojeluun niin syyttäjiä, kuin
ko. tutkinnasta vastuussa olevia vastaan.

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi Oikeutta tsetseeneille ja
suomalaisille Tampere

Supo varoittaa luottamasta miehittäjä-Ryssään said...

Supossa me etsivinemme tarkkailemme nettiä ja päätimme ottaa osaa Seppo Lehto kirjoitusten levittämiseen:)


Ansiokas Seppo Lehto kirjoitus netissä eteenpäin julkaistavaksi:


Muistakaamme käyttää sanaa neekeri jatkossakin

Vastaväittämistä huolimatta: Muistakaamme, että pitää käyttää sanaa neekeri edelleen, kuten ennenkin kunnioittaaksemme suomenkieltä ilman että hämärrytämme käsitteitä niin että yhtä´äkkiä ns. mustaihoinen voisi tarkoittaa samaa kuin neekeri. Kyseessä ei ole synonyymi ollenkaan, vaan harhaanjohtaminen. Onhan esim. tamilit ymv:t pikimustia, vaan eivät neekereitä lain.

Suomessa on ainakin 7 eri neekeriyhdistystäkin, sekä neekerinimellä nimettyjä paikkoja, lemmikkieläimiä unohtamatta

Seppo Lehto Tampere http://www.kavkaz.fi miehitetyt alueemme takaisin! -asiaa unohtamatta

Neekerinsuukko antaa mahdollisuuden ajatella said...

Ihan asiallisia kysymyksiä "rasismista"?

Olisiko kansakuntamme syytä olla huolissaan neekeröinneistä?


Neekerinsuukko viimeisiä myönteisiä mielikuvia neekereistä, nyt sekin on jo osittain tuhottu ja kohta katoaa viimeisetkin sympatiapisteen jos neekerinsuukkolaatikosta katoaa neekerikuvatkin

Viimeisin neekeröinti kertoo vähemmistövaltuutetun halusta kieltää neekerisuukkolaatikon neekerikuvat.

Haluaako vähemmistövaltuutettu kieltää neekerit myös kaduilta, Suomesta ja EU:sta?

Mikäli se on tarkoitus niin kyllä kai me voimme luopua neekerinkuvallisista neekerinsuukkolaatikoista, jos sen hinnalla pääsemme eroon neekereistä;) Mutta miten olisi amerikkalaisten elokuvien kielto, kas kun niissäkin näkyy neekereitä?

Yhdenvertaisuus Suomessa on harhaa ja hyväuskoisiin kohdistettua kusetusta

Neekeröintivaara nigerialaiskirjeiden tyylisesti kusettamalla jatkossa yhä usemmin esim. Seppo Lehdolle 3 kk ehdollista vankeutta norsunluurannikkolaisen Sylvain Aristide Kipre neekeri-tahon lukuisilla naisilla ja naimisillaan kertomisesta nettikirjoituksen kautta.

Tosiasioiden julkituonti on nykyään rikos

Mutta jos suomalaiset vastakkain niin oheiseen tyyliin:

Kunnianloukkaus maksaa Kuismalle lähes 10 000 euroa

Lahtelainen Suomi-Isänmaa -puolueen puheenjohtaja Väinö Kuisma joutuu maksamaan internet-sivuilla tehdystä kunnianloukkauksesta lähes 10 000 euroa.
Lahden käräjäoikeus langetti torstaina Kuismalle 60 päiväsakkoa, joista tulee maksettavaa 360 euroa. Lisäksi hänen on korvattava vastaajalle, turkulaiselle kaupunginvaltuutettu Olavi Mäenpäälle tuhat euroa henkisestä kärsimyksestä ja yli 8 200 euroa selvittely- ja oikeudenkäyntikuluista.
Kuismaa syytettiin törkeästä kunnianloukkauksesta. Syyttäjän mukaan hän oli perustanut nettisivuston, jossa esitettiin valheellisia ja loukkaavia tietoja Mäenpäästä. Sivut olivat näkyvissä puolentoista vuoden ajan 2003 alusta lähtien. Kuisma kiisti olleensa sivuston takana.
Oikeus kuuli asianosaisten lisäksi seitsemää todistajaa. Nämä kertoivat muun muassa siitä, miten sivustolla olleet valokuvat asianomistajasta olivat joutuneet Kuisman haltuun.
Syyttäjän näyttö perustui myös siihen, että nettisivustolla oli samankaltaisia ilmaisuja kuin tekstiviesteissä, joita Kuisma oli aiemmin lähettänyt Mäenpäälle. Todistajien kertomusten ja muun näytön perusteella tuomioistuin totesi, että Kuisma on sivujen tekijä.

Isot korvausvaatimukset
Mäenpää oli vaatinut kaikkiaan 15 000 euroa korvausta henkisestä kärsimyksestä. Tuomioistuin katsoi tuhat euroa kohtuulliseksi. Asiassa kävi ilmi, että osapuolten edustamissa poliittisissa piireissä käytetään puolin ja toisin kovaakin kieltä ja arvostelua.
Osin samasta syystä kunnianloukkausta ei pidetty törkeänä. Tuomioistuin totesi, että rikos tehtiin yleisen tiedotusvälineen kautta. Sivuston löytäminen vaati kuitenkin netin käyttäjältä omaa aktiivisuutta. Molemmat osapuolet ovat mukana sellaisissa poliittisissa yhdistyksissä, joiden kannatus on rajallista.

Mäenpään suuret oikeudenkäyntikulut johtuvat siitä, että hänen asianajajansa aloitti valmistelevan toiminnan jo ennen esitutkinnan käynnistämistä.

ESS Nina Räty
25.11.2005 02:31

Keskustelua perusoikeuksista sananvapaudesta ilmaisuvapaudesta aluepalautuksista miehittäjä-Ryssän alueriistoista matu- ja islaminvaasioista, sekä yrittäjyydestä said...

Tamperelainen Seppo Lehto suomalainen karikatyyripiirtäjä

Ohessa englantilaisten muslimien hurskastelua Allahin ja hänen profeettansa pyhyydestä

Issue 221, Friday 28 September 2007 - 16 Ramadan 1428

Swedish cartoon of the Prophet draws condemnation

By Shahidul Choudhury

The publication of a cartoon in two Swedish newspapers, Nerikes Allehanda and Upsala Nya Tidning, in August, depicting Prophet Muhammad’s (pbuh) head on the body of a dog has been condemned by governments across the Muslim world.
Iran and Pakistan were the first to react, both summoning a Swedish diplomat to their foreign ministry to protest against the publication of the cartoon. The Swedish Foreign Ministry said that its Chargés d’affaires, Gunilla von Bahr, was summoned to the Iranian foreign Ministry and told that the cartoon was “offensive to Prophet Muhammad.” A Pakistani Foreign Ministry statement expressed Pakistan’s condemnation of the cartoon published in the Swedish newspaper, labeling it as both “offensive” and “blasphemous”. The statement also expressed the “grave affront” the cartoon had caused to the “religious sentiments of Muslims”.
The Egyptian Government and a Saudi-based Muslim organisation called the Global Programme for Introducing the Prophet of Mercy (GPIPM) both condemned the publication of the cartoon. Egypt’s Ministry of Al-Awkaf (religious endowments) referred to the publication of the caricature as “irresponsible and offensive”. Adel bin Ali Sheddi, head of GPIPM, labelled the publication of the cartoon as “a flagrant assault on the sanctities of more than 1.3 billion Muslims.” A statement on the group’s website urged Muslims to take “practical and wise stands” in support of their prophet while “exercising restraint” in condemning the offensive cartoon. Sheddi said the organisation would soon approach “more than 15,000 important media and academic groups worldwide, including in Sweden,” as part of a drive to explain the prophet’s “real message.”
Jordan warned that the publication of such cartoons could undermine “inter-faith dialogue” and “co-existence”. In response to a question from a reporter, Government spokesman, Nasser Jawdeh, condemned the publication of the cartoon. “The publication of this cartoon which seeks to attack the character of the Prophet Muhammad, is unacceptable, rejected and condemned,” he told a press conference in Amman.
Swedish Muslims also expressed their condemnation of the publication of the cartoon in the two Swedish newspapers through engaging in peaceful protests. 300 demonstrators protested outside the offices of Nerikes Allehanda. The demonstrators chanted slogans and carried placards demanding an apology from the newspaper and calling for a ban on insults to the Prophet Muhammad (pbuh). Another demonstration of 550 people took place outside the offices of Swedish newspaper, Upsala Nya Tidning, after its publication of the cartoon. The organisers of the demonstration said they wanted to make Swedes in Uppsala aware of the publication and to extract an apology from the newspaper. The newspaper has evaded the controversy surrounding the publication of the cartoon, as the international condemnation and the debate about the freedom of press it raised, has centered around the publication of the cartoon by Nerikes Allehanda.
The publication of the cartoon has raised the same debate around the freedom of expression that was raised after the Danish cartoon controversy two years ago. However, Editor in Chief of Nerikes Allehanda, Ulf Johansson, cited a difference between how his newspaper was approaching the issue and the Danish case. “The editorial was critical of the fact that so many had turned down Vilks’s drawings for fear of the reactions they would provoke,” Johansson told AFP news agency. The cartoon drawn by Swedish artist Lars Vilks, was amongst a series of cartoons depicting Prophet Muhammad (pbuh) as a dog, which several art galleries refused to display.
The Swedish Prime Minister, Fredrik Reinfeldt, appeared to defend the publication of the cartoon. Reinfeldt told news agency TT, “We are also eager to stand up for freedom of expression, which is enshrined in the constitution and comes naturally to us, and which ensures that we do not make political decisions about what gets published in the newspapers. I want to make sure we keep things that way.” He also urged that he wanted Sweden to remain a country where people of faith and no faith “live side by side in a spirit of mutual respect.” The publication of the cartoon and the freedom to insult other religions appears to undermine this “sprit of mutual respect” sought by Reinfledt. Reinfeldt later expressed his “regret if people have taken offence or feel offended” by the publication of the cartoon.
This about turn by the Swedish Government resulted in a Swedish envoy apologising to the Secretary General of the Organization of the Islamic Conference (OIC) on September 11. The Swedish Ambassador to Saudi Arabia, Jan Thesleff, met Secretary General of the OIC, Ekmeleddin Ihsanoglu, in Jeddah and offered his “deepest apologies for the controversy created by the publishing of the hurtful depiction.”
Ihsanoglu conveyed to Thesleff his “concerns that this kind of irresponsible and provocative incitement in the name of defending freedom of expression...was leading the international community toward more confrontation and division,” the OIC statement said